Info over de vakantiehuizen

De typisch Portugese vakantiehuisjes zijn allen vrijstaand en zijn van alle benodigdheden voorzien (u hoeft dus alleen uw kleding en een strandlaken mee te nemen). Er is een sprankelend 5 x 10 meter zwembad tot uw beschikking, dat zonder chemische producten wordt onderhouden. Met andere woorden, geen rode ogen, geen geïrriteerde huid en geen chloorlucht, alleen kraanwater met een heel klein beetje zeezout. Verder is er een schommel voor de kleintjes, een tafeltennistafel, een Jeu de boules-plaats en het hele terrein is ommuurd zodat kinderen altijd in de buurt blijven. Op verzoek kunnen wij op de dag na uw aankomst een ontbijt verzorgen (speciaal voor als u in de avond aankomt en geen tijd of zin meer heeft om nog boodschappen te doen), de kosten hiervoor zijn € 10,00 per persoon, zo kunt u ontspannen aan uw vakantie beginnen!

Activiteiten en autohuur

U kunt bij ons tafeltennissen, en Jeu de Boules spelen en er is een schommeltoestel voor kleine kinderen. Kinderen kunnen niet te ver afdwalen door de muur om het terrein. Met enige regelmaat organiseren we een bbq avond. Een auto huren via ons is ook mogelijk. Deze kunt u laten afleveren bij Casa Kamari of wij regelen dat u de auto kunt afhalen op de luchthaven.

Lekker uit eten gaan

Op korte loopafstand van uw vakantiewoning vindt u een Portugees restaurant waar u voordelig een heerlijke maaltijd kunt gebruiken. Liefhebbers van vis kunnen hier hun hart ophalen maar ook de vleeseter zal niets tekort komen. Met enige regelmaat wordt in dit restaurant een Fado avond gehouden, een absolute aanrader!

Luchthaven en het strand

Faro Airport en strand liggen op ongeveer 15 minuten rijden. Faro strand is weids, ruim en prachtig vlak.

Unieke service bij Casa Kamari!!

In elk van de vakantiewoningen vindt u een noodhulpkaart (formaat bankpas). Deze is bestemd voor u. U kunt deze handig bij u steken en u heeft hiermee recht op diverse gratis diensten bij noodgevallen. De meeste

toeristen spreken uiteraard geen Portugees daarom kunt u als u in nood (bij een ongeval, arts, ziekenhuis) behoefte heeft aan mondelinge vertaling het nummer op de kaart bellen. Deze kaart is van “iMergencies” en middels deze kaart bent u traceerbaar voor hulpdiensten in geval van nood.

Klikt u op het logo voor verdere informatie over de dienstverlening van iMergencies.

Supermarkt en openbaar vervoer

Voor de eerste boodschappen kunt u terecht bij een buurtwinkel en slager op ongeveer 3000 meter van Casa Kamari. In de nabije omgeving bevinden zich meerdere grote supermarkten die geopend zijn tot 11 uur ’s avonds.


Vlakbij is een bushalte waar u de bus kunt nemen naar station Faro, hiervandaan kunt u per bus of trein naar diverse bestemmingen reizen. Let wel; genoemde bus rijdt maar 3 maal per dag.

Een veilig idee

Beiden zijn wij getraind als eerste hulpverlener en kunnen derhalve ook reanimeren. Op ons terrein is een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanwezig. We hopen natuurlijk niet dat er iets voorvalt maar we zijn graag goed voorbereid. De Coördinaten voor uw navigatie systeem zijn N37°06’35” en W7°54’51” of 37.109814,-7.914570

Telefoonnummer

00351 934156249

Of stuur een email

kamari@sapo.pt

Volg ons op Facebook