Boekingsvoorwaarden Casa Kamari Vakantiehuizen


Onderstaand zijn de voorwaarden beschreven voor een huurovereenkomst tussen u en Casa Kamari Vakantiehuizen. Wij raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig te lezen. U accepteert de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het contract met ons, door het boeken van een accommodatie.


Juiste informatie omtrent het aantal volwassenen en de leeftijd van de kinderen is belangrijk voor ons,dit in verband met eventuele kinderstoel en of ledikantje.

Wij raden u aan, een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten !!


Boeking

Voor het maken van een boeking van een woning of studio verzoeken wij u vriendelijk zo spoedig mogelijk uw reservering te bevestigen. Indien de woning of studio voor de periode die u verzoekt beschikbaar is, willen wij, op uw verzoek, deze accommodatie, één week, voor u in optie houden.


Wij zullen u melden wat de boekingsom is en zullen u de vervaldatum van de optie doorgeven. Indien u uw boeking wilt bevestigen, dient u een aanbetaling van 40% van de boekingsom aan ons over te maken. Direct na ontvangst van deze aanbetaling is uw boeking bevestigd en is deze definitief.


Het restant van de boekingsom is verschuldigd 4 weken voor de start van het verblijf. Als een boeking wordt gedaan binnen 6 weken voor de start van het verblijf, dan dient het volledige bedrag per direct te worden voldaan.


Mochten wij voor de door u opgegeven periode niets beschikbaar hebben, dan zullen wij u dat direct onder opgave van eventuele alternatieven doorgeven.


Waarborgsom


Een terugvorderbare waarborgsom welke u dient te betalen bij het uitreiken van de sleutel, is bestemd voor het dekken van breuk/beschadiging en/of vermissing van het gehuurde gedurende de periode van uw verblijf. Ook ontvangt u na betaling van de borgsom de afstandbediening van de televisie en decoder, en een smartcard voor de decoder. Een betaling van 100.00 Euro wordt gevraagd voor alle woningen en of studio. De waarborgsom zal na een check, het inleveren van de sleutels, de afstandsbedieningen en de smartcard, bij uw vertrek aan u worden terugbetaald.


Aankomst en Vertrek


De woning en of studio is in principe vanaf 14.00 uur beschikbaar. U dient uw appartement voor 10 uur 's ochtends conform de huisregels op te leveren.(tenzij anders overeengekomen)


Een bedrag van € 25,00 voor de studio, € 30,00 voor Casa Avos en € 35,00 voor de Quinta wordt gerekend voor de eindschoonmaak. Dit bedrag wordt tezamen met de boekingsom op uw boekingsbevestiging berekend.


U wordt vriendelijk verzocht uw aankomsttijd en vluchtnummer aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid u op tijd van het vliegveld op te halen en het gehuurde voor te bereiden op uw komst. Wij zullen zorg dragen voor een veilige berging van uw bagage, indien u nog niet over de accommodatie kunt beschikken of indien u de accommodatie eerder dient te verlaten.


Annulering


Aanbetalingen zijn niet terugvorderbaar. U kunt dat risico dekken door een annuleringsverzekering af te sluiten.


Aansprakelijkheid


Wij van Casa Kamari Vakantiehuizen zijn niet verantwoordelijk voor / kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor, schade, letsel of diefstal van/aan personen en /of hun eigendommen.


U betreedt ons terrein, huizen, zwembaden en speeltoestellen geheel op eigen risico en verantwoording.

Acceptatie van de voorwaarden


Met het boeken van een accommodatie accepteert u onze boekingsvoorwaarden.


Wij wensen u nu alvast een zeer prettige en vooral zonnige vakantie toe op Casa Kamari.

Telefoonnummer

00351 934156249

Of stuur een email

kamari@sapo.pt

Volg ons op Facebook